Niom tio teraz moja kolej na wstepniaka na swoj temat Mam na imie Michał i jest z Bydgoszczy(to taka duza dziura na Kujawach). Studiuje administracje jednak planuje zmiane kierunku stuiow na stosunki miedzynarodowe-zainteresowania: fantastyka naukowa, fantasy(wbrew pozorom jedno i drugie nie ma nic ze soba wspolnego), co do muzyki tio zdecydowanie rock i kilka odmian metalu, gram rowniez w siatke w Autonomicznej Lidze Siatkowki w Bydgoszczy i tio by bylo na tyle bo nie ce sie rozpisywac:P Moze tylko dodam ze do sojku zwerbowal mnie Vien(najlepszy z przywodcow) jako Rakshilela jednak z czasem otrzymalem szanse na przejecie konata Maverka i tak wlasnie nim zostalem:)
Twoim miastem jest Bydgoszcz ,jak pamiecia siegam czysiutko jest na ulicach i nawet raz wjechalam pod prad hihihihi na szczescie nie bylo policjanta
Oczywiscie pamietam Gwiazde Bydgoszcz ,ale o tym juz pisalismy
Nasza Stolica jest zasmiecona,zakurzona,wszedzie korki,i za zadne skarby bym nie chciala tam mieszkac,mam co prawda tylko 25 km,ale jest ciszej i klimat leprzy
Ja tez nie wiem co ludzie widza w tej Warszawie. jesli chodzi o mnie nic nadzwyczajnego. wiezowce mozna postawic w kazdym miescie ale oddychac nie wszedzie jest czym....
Tu popadam w obled bo musze znow napisac jaka to gdynia wspaniala bo lezy wzdluz morza i w centrum nie zcuc spalin. inne odlegle dzielnice znow sa w lesiewiec zostaje tylko kilka dzielnic ktorych bym nie polecal ale to przy okazji tez i z innego powodu bo tam wiecej przsestepcow i ze tak powiem zawodowych kibicow niestety
a tak apropo wiezowcow bo wlasnie mi sie przypomnialo
cos takeigo teraz buduja
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c … ydenta.jpg
Ostatnio edytowany przez Bokus (2007-04-14 13:07:22)