Tak..... był bardzo gorący.. zupełnie inne klimaty,inna kultura,religia.....
Spędziłam cudowne 7 dni... wypełnione wycieczkami,imprezami... cisza hotelowa od 24.00 hihihihi niestety,ludzie muszą spać...heheh
kilka uroczych, aczkolwiek nie koniecznie fotek... okularki na noski..
Hotel Al Pacio
Tak było co wieczór ... a tak leniuchowałyśmy
A tutaj beduini z ich jedynym żywicielem
wrarzeń moc....nawet zachodzace słoneczko rozpaliło moje serducho ,które zateskniło za domem.... i wami
bardzo slicznie az sie tak tlyko zaczalem zastanaiac czy wszytkie hotele tam tak wygladaja czy to moze ten sam gdzie bo ex byla w wakacje
Chłopaków było aż naddto..... co do opaleńca ma na imię Emaid,opiekun naszej grupy hihihi fajny no nie ...
wiadomo iż Tacy Panowie maja hmm
Każdy kto przechodził obok kobiety.....patrzył się prosto w oczka....niestety jestem wybredną kobietką ........ hihiihhi
Wszyscy panowie pracujący w hotelu sa mili ,uśmiechnięci,grzecznie zaczepiają,bez specjalnego narzucania sie , atmosfera jest naprawde fajna,to jest poprostu miłe
jesli macie życzenie pokaże Wam naszych panów.... ale to już TATUSIE hihih więc sami rozumiecie....
Wally33 napisał:
Masz rację Finerand ale byłem tak zapatrzony w te niebieskie o.... ,że nie zauważyłem tego opaleńca-hi.
tak, tak
a Dune ma okularki na każdej fotce
dune napisał:
co do opaleńca ma na imię Emaid,opiekun naszej grupy hihihi fajny no nie ...
wiadomo iż Tacy Panowie maja hmm
co mają?
Ostatnio edytowany przez finrenard (2007-05-26 11:39:42)
No tak nie dokończyłam zdania ...... maja na pewno wiele lasek z takich wycieczek..... to poeci,potrafia pięknie mówić o miłości,bajerować, pięknie im wychodzi .....love....hihihihihih
a nóż sie jakaś gąska nabierze hehehe
dune napisał:
No tak nie dokończyłam zdania ...... maja na pewno wiele lasek z takich wycieczek..... to poeci,potrafia pięknie mówić o miłości,bajerować, pięknie im wychodzi .....love....hihihihihih
a nóż sie jakaś gąska nabierze hehehe
a tam, czasem miło się poudawać, że się nabrało :>
raz się żyje
Wally33 napisał:
tak, tak
a Dune ma okularki na każdej fotce![]()
![]()
Nic przed naszą Basią nie da się ukryć jednak nauka nie idzie w las i mam nadzieję że zostaniesz kiedyś Prokuratorem Generalnym.
:>
ta, PG :>
Ostatnio edytowany przez finrenard (2007-05-26 14:11:14)
PG a rozwin sktor bo mi sie zapomnialo a kojarzy mi sie jedynie politechnika Gdanska.......
a bajere tam maja i duzo lasek na to leci ale to te mniej doswiadczone szkoda tylko e wszytko znam tylko z opowiesci a sam bym z checia odwiedzil egipt szczegolnie chetnie obejrzal bym na wlasne oczy piramidy i mam nadziej ze mnie kiedys bedzie stac to napewno pojade.....